Home Forum Columns Galleries Archives About

It is currently Thu Apr 24, 2014 6:28 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Android phone won't connect to site...
PostPosted: Sat Aug 27, 2011 5:40 am 
User avatar
Super Amigo Fantastico!
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 8292
Location: Myrtle Beach, SC
Whenever I try to connect to AFi via my Android phone (Samsung Moment via Sprint) I get a "server won't connect" error every time. This is the only website I have a problem connecting to with my phone, whether over the Sprint network or my home wireless.

Anything I can do on my end? Again, every other site comes up just fine.

Peace,

Chip

_________________
WANTED (all MOC) : Kenner "Free Poster Offer" Brainiac, Playful Super Amigos Brainiac, Trilingual Brainiac (without poster sticker), Lili Ledy Super Poderes Brainiac, Nibo Brainiac


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Android phone won't connect to site...
PostPosted: Mon Aug 29, 2011 7:30 am 
User avatar
too much stick, not enough carrot
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 3419
Location: The Great Country of Texas!
Don't bother Chip. I have the same issue. There was another thread on this (I was merely a bystander because others had already reported it). And basically the response was, "it's not our (AFI's) problem.

I had to download Firefox in order to access AFI from my Android phone. Just like you, this is the only site I have an issue with.

Here's the other thread:

viewtopic.php?f=3&t=22137

If you can get a better response, then best of luck to you. :D

_________________
Go visit the JLU Customs Wiki - you won't be disapointed!

DC/WB is all like "Wonder Woman's too confusing for a movie!" and Marvel/Disney is all like "Here's a raccoon with a machine gun".


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Android phone won't connect to site...
PostPosted: Tue Aug 30, 2011 2:34 am 
User avatar
Master of the Interwebs
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 3221
texgnome1 wrote:
And basically the response was, "it's not our (AFI's) problem.

I don't think that was what I said. What I recall saying was that the problem is not with the site but with the browser. It's very different from what you think I (we/AFi) said.

And just to reiterate, AFi does work on the Chrome browser.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Copyright © www.actionfigureinsider.com


[ Time : 0.027s | 12 Queries | GZIP : Off ]