Home Forum Columns Galleries Archives About

It is currently Thu Oct 30, 2014 6:28 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 64 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 7:20 pm 
shirtless hugger
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 1222
Location: Moore, Oklahoma
Every day this week when I visit AFI, I attempt to access the forum from the main page. I keep getting an error message that there is a bad gateway? When I get home I check from my laptop, everything is fine. Che k from my phone and I have to log back in. What gives?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 8:12 pm 
User avatar
Daniel Pickett
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 8260
Location: So Cal
Hmmmm... Not sure what that would be. It works on my iPhone. I'm typing this reply on my iPhone.
What day did that issue start for you?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 8:24 am 
User avatar
Armored Avenger of Arduous Aspirations
Offline

Joined: Tue Dec 23, 2008 9:36 am
Posts: 8274
Location: Phoenix Metropolitan Area
I have the same problem with my Droid.

Can get the main page, can't get to the forum. It says; "Data connectivity problem. The server failed to communicate. Try again later."

Happened each and every time I try to hit up the forums.

_________________
Leave it up to a billionaire to buy the world some time --- Tony Stark

Trade Rating +55 and counting


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 4:18 pm 
shirtless hugger
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 1222
Location: Moore, Oklahoma
I'm on my iPhone now, but it happens each day. Usually when I get home and on my wifi, it works fine. But during the work day, and on a 3G network, it won't connect.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 5:35 pm 
User avatar
Armored Avenger of Arduous Aspirations
Offline

Joined: Tue Dec 23, 2008 9:36 am
Posts: 8274
Location: Phoenix Metropolitan Area
I'm also on a 3G network when I can't get in.

_________________
Leave it up to a billionaire to buy the world some time --- Tony Stark

Trade Rating +55 and counting


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 6:35 pm 
User avatar
Master of the Interwebs
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 3229
Are you guys using any sort of "shield" apps?

Or perhaps you're surfing using a proxy?

Try turning those off.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 8:37 am 
User avatar
Armored Avenger of Arduous Aspirations
Offline

Joined: Tue Dec 23, 2008 9:36 am
Posts: 8274
Location: Phoenix Metropolitan Area
Sorry, I don't know what those terms mean, so I probably don't know how to turn them off. :oops:

My Tech Fu is weak.

_________________
Leave it up to a billionaire to buy the world some time --- Tony Stark

Trade Rating +55 and counting


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 5:26 pm 
User avatar
Master of the Interwebs
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 3229
To turn off proxy on your iPhone:

Got to Settings.

Select "Wifi" and view the wifi list.

Click the blue arrow next to the network you're using.

Scroll down the page to see the option to turn off proxy.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 5:29 pm 
shirtless hugger
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 1222
Location: Moore, Oklahoma
I'm in the same boat as Shellhead, but I never had a problem before last week. I got smart today and copied what safari routes me to when I'm not on wifi and on 3G. It says:

Response Error.

Technical description:
502 Bad Gateway - Response Error, a bad response was received from another proxy server or the destination origin server.

Any idea what that means? I hate not being able to visit the forums during the day!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 5:31 pm 
shirtless hugger
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 1222
Location: Moore, Oklahoma
Vader, I don't see that option on my phone. Also, it only works when I'm on Wifi. It doesn't work when I'm on 3G.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 5:45 pm 
User avatar
Master of the Interwebs
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 3229
My bad. I should have read you guys said "3G" <slaps forehead> :oops:

Quick question - are you guys using the same provider?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 7:37 pm 
shirtless hugger
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 1222
Location: Moore, Oklahoma
dunno about Shellhead, but I've got at&t.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Thu Apr 26, 2012 8:34 am 
User avatar
Armored Avenger of Arduous Aspirations
Offline

Joined: Tue Dec 23, 2008 9:36 am
Posts: 8274
Location: Phoenix Metropolitan Area
Verizon.

_________________
Leave it up to a billionaire to buy the world some time --- Tony Stark

Trade Rating +55 and counting


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Thu Apr 26, 2012 9:03 am 
User avatar
Daniel Pickett
Offline

Joined: Sun Nov 04, 2007 6:30 pm
Posts: 8260
Location: So Cal
I'm on AT&T - iPhone 4 and it works on both wi-fi and 3g for me.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum won't load on my iPhone?
PostPosted: Thu Apr 26, 2012 9:22 am 
User avatar
Aspires to be #1
Offline

Joined: Fri Nov 14, 2008 6:54 am
Posts: 12566
Location: College Station, TX
JuliusMarx wrote:
I'm on AT&T - iPhone 4 and it works on both wi-fi and 3g for me.


Same for me. No problems with mine.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 64 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Copyright © www.actionfigureinsider.com


[ Time : 0.045s | 10 Queries | GZIP : Off ]